Nutriční hodnoty (Žloutkové věnečky s rumovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 25
Energie | 22 487 kJ / 5 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,78 g |
Tuky | 290,98 g |
– nasycené | 165,77 g |
– nenasycené | 106,45 g |
–– mononenasycené | 93,45 g |
–– polynenasycené | 13,00 g |
––– omega 3 | 1,28 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 2,50 g |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,58 g |
Sacharidy | 573,07 g |
– cukry | 384,42 g |
––– laktóza | 33,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 ml 120 ml vody | Voda | 120 ml |
135 g 135 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 135 ml |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
13 g 13 g cukru krupice | Cukr bílý | 13 g |
205 g 205 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 205 g |
275 g 275 g vajec bez skořápek (vejce je třeba zvážit, je to asi 5 a 1/2 kusu) | Vejce slepičí | 275 g |
3 g 3 g soli | Sůl mořská | 3 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
80 g 80 g žloutků | Vaječný žloutek | 80 g |
125 g 125 g cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
50 g 50 g vanilkového pudinku | Puding v prášku | 50 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
500 g 500 g creme patissiere | ||
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
30 ml 30 ml rumu | Rum | 30 ml |
200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
30-40 ml 30-40 ml citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 35 ml |
pár kapek kapek oleje | Olej řepkový |