Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žloutkové věnečky s rumovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 25

Energie22 487 kJ /
5 375 kcal
Bílkoviny94,19 g
– z toho živočišné bílkoviny70,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,78 g
Tuky290,98 g
– nasycené165,77 g
– nenasycené106,45 g
–– mononenasycené93,45 g
–– polynenasycené13,00 g
––– omega 31,28 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 2,50 g
Sodík 1,90 g
Sůl4,58 g
Sacharidy573,07 g
– cukry384,42 g
––– laktóza33,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 ml 120 ml vody Voda 120 ml
135 g 135 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 135 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
13 g 13 g cukru krupice Cukr bílý 13 g
205 g 205 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 205 g
275 g 275 g vajec bez skořápek (vejce je třeba zvážit, je to asi 5 a 1/2 kusu) Vejce slepičí 275 g
3 g 3 g soli Sůl mořská 3 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
80 g 80 g žloutků Vaječný žloutek 80 g
125 g 125 g cukru krupice Cukr bílý 125 g
50 g 50 g vanilkového pudinku Puding v prášku 50 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
500 g 500 g creme patissiere
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
30 ml 30 ml rumu Rum 30 ml
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
30-40 ml 30-40 ml citronové šťávy Šťáva z citrónu 35 ml
pár kapek kapek oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.