Nutriční hodnoty (Teplý salát s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,13 g |
Tuky | 12,07 g |
– nasycené | 1,71 g |
– nenasycené | 10,18 g |
–– mononenasycené | 8,04 g |
–– polynenasycené | 2,15 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 18,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 38,43 g |
– cukry | 16,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
2 hrsti 2 hrsti salátových listů (nebo baby špenátu) | Salát listový čerstvý | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
10 10 oliv | Olivy čerstvé zralé | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octu | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
restované kuřecí maso | Kuře prso |