Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý salát s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 303 kJ /
311 kcal
Bílkoviny5,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,13 g
Tuky12,07 g
– nasycené1,71 g
– nenasycené10,18 g
–– mononenasycené8,04 g
–– polynenasycené2,15 g
––– omega 30,01 g
Vláknina18,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy38,43 g
– cukry16,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 vařené červené řepy Červená řepa čerstvá
2 hrsti 2 hrsti salátových listů (nebo baby špenátu) Salát listový čerstvý
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
10 10 cherry rajčátek Rajčata cherry 300 g
10 10 oliv Olivy čerstvé zralé
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octu Ocet balsamikový bílý 40 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
restované kuřecí maso Kuře prso

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.