Nutriční hodnoty (Hermelín s omáčkou z černého rybízu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 295 kJ / 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,52 g |
Tuky | 31,41 g |
– nasycené | 16,90 g |
– nenasycené | 11,17 g |
–– mononenasycené | 9,55 g |
–– polynenasycené | 1,62 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 0,32 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 29,73 g |
– cukry | 9,63 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 Hermelín (120 g) | Hermelín | 100 g |
40 g 40 g kuskusu | Kuskus pšeničný | 40 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
½ l žičky žičky oleje | Olej řepkový | |
4 lžíce 4 lžíce černého rybízu | Rybíz černý čerstvý | |
2 lžičky 2 lžičky červeného vinného octu | Ocet lihový | 10 ml |
1-2 lžičky 1-2 lžičky moučkového cukru | Cukr bílý | 7.5 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
několik několik listů salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
bagetka | Bageta pšeničná |