Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z čínského zelí a jarní cibulky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie82 kJ /
20 kcal
Bílkoviny0,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,54 g
Tuky0,12 g
– nasycené0,02 g
– nenasycené0,07 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,05 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,60 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
čínské zelí Zelí čínské čerstvé
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
svazek svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
kopr čerstvý (nebo sušený, mražený) Kopr nať čerstvý
voda Voda
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.