Nutriční hodnoty (Salát z čínského zelí a jarní cibulky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 82 kJ / 20 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 0,12 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,07 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,60 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
čínské zelí | Zelí čínské čerstvé | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
kopr čerstvý (nebo sušený, mražený) | Kopr nať čerstvý | |
voda | Voda | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý |