Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená řepa s třemi druhy sýrů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 936 kJ /
702 kcal
Bílkoviny27,91 g
– z toho živočišné bílkoviny27,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,41 g
Tuky59,73 g
– nasycené25,50 g
– nenasycené27,75 g
–– mononenasycené24,19 g
–– polynenasycené3,57 g
––– omega 30,20 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 905 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy12,92 g
– cukry3,25 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 menší řepy Červená řepa čerstvá
1/2 1/2 okurky Okurka salátová čerstvá
1 1 mozzarella bez nálevu Mozzarella kravská
50 g 50 g sýru Gran Moravia Parmezán 50 g
50 g 50 g čedaru Čedar 50 g
hrst hrst slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
lžička lžička medu Med nepasterovaný
lžička lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného tymiánu Tymián sušený 2.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.