Nutriční hodnoty (Červená řepa s třemi druhy sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 936 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,41 g |
Tuky | 59,73 g |
– nasycené | 25,50 g |
– nenasycené | 27,75 g |
–– mononenasycené | 24,19 g |
–– polynenasycené | 3,57 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 905 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 12,92 g |
– cukry | 3,25 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 2-3 menší řepy | Červená řepa čerstvá | |
1/2 1/2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 mozzarella bez nálevu | Mozzarella kravská | |
50 g 50 g sýru Gran Moravia | Parmezán | 50 g |
50 g 50 g čedaru | Čedar | 50 g |
hrst hrst slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
lžička lžička medu | Med nepasterovaný | |
lžička lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |