Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 081 kJ /
975 kcal
Bílkoviny166,18 g
– z toho živočišné bílkoviny166,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky33,61 g
– nasycené14,32 g
– nenasycené10,72 g
–– mononenasycené8,10 g
–– polynenasycené2,62 g
––– omega 30,96 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 766 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,84 g
Sacharidy2,05 g
– cukry1,35 g
––– laktóza1,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 800 g 800 g tresky nebo jiné ryby Treska filet 800 g
kousek kousek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
trocha trocha strouhanky Strouhanka pšeničná
hladká mouka, vejce a strouhanka Strouhanka pšeničná
olej Olej řepkový
lžíce lžíce másla Máslo kravské
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citron Citrón čerstvý
lžička lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská
3 lžíce 3 lžíce strouhaného parmazánu Parmezán 45 g
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.