Nutriční hodnoty (Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 555 kJ / 1 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,53 g |
Tuky | 76,39 g |
– nasycené | 11,76 g |
– nenasycené | 60,20 g |
–– mononenasycené | 34,80 g |
–– polynenasycené | 25,40 g |
––– omega 3 | 3,11 g |
Vláknina | 47,10 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 674 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 74,55 g |
– cukry | 36,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 středně velká kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 lžíce 1 lžíce řepkového oleje | Olej řepkový | 20 ml |
1/2 hlávky 1/2 hlávky pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | 1500 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
asi 3 3 cm velký kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
1 1 červená čili paprička | ||
3 lžíce 3 lžíce sezamového oleje | Olej sezamový | 45 ml |
2 lžíce 2 lžíce rýžového nebo vinného octa | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
bílý sezam | Sezam loupaný |