Nutriční hodnoty (Domažlický bramborák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 409 kJ / 2 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,94 g |
Tuky | 175,48 g |
– nasycené | 66,08 g |
– nenasycené | 95,76 g |
–– mononenasycené | 77,83 g |
–– polynenasycené | 17,93 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 29,16 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 972 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 198,80 g |
– cukry | 13,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
500 g 500 g syrových brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
200 g 200 g škvarků (krájených) | Škvarky | 200 g |
50 g 50 g droždí | Droždí pekařské lisované | 50 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
troška mléka na kvásek | Kvásek pšeničný | |
sádlo na vymazání formy a potírání bramboráku během pečení |