Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domažlický bramborák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 409 kJ /
2 727 kcal
Bílkoviny74,30 g
– z toho živočišné bílkoviny41,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,94 g
Tuky175,48 g
– nasycené66,08 g
– nenasycené95,76 g
–– mononenasycené77,83 g
–– polynenasycené17,93 g
––– omega 31,40 g
Vláknina29,16 g
Cholesterol 658 mg
Sodík 972 mg
Sůl2,02 g
Sacharidy198,80 g
– cukry13,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vařených brambor Brambor zimní 500 g
500 g 500 g syrových brambor Brambor zimní 500 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
majoránka Majoránka sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
200 g 200 g škvarků (krájených) Škvarky 200 g
50 g 50 g droždí Droždí pekařské lisované 50 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
troška mléka na kvásek Kvásek pšeničný
sádlo na vymazání formy a potírání bramboráku během pečení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.