Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špikovaná kližka v zeleninové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 703 kJ /
3 036 kcal
Bílkoviny191,89 g
– z toho živočišné bílkoviny182,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,99 g
Tuky201,79 g
– nasycené98,08 g
– nenasycené99,11 g
–– mononenasycené84,33 g
–– polynenasycené14,79 g
––– omega 30,74 g
Vláknina24,95 g
Cholesterol 602 mg
Sodík 4,45 g
Sůl11,04 g
Sacharidy71,52 g
– cukry50,79 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800-900 g 800-900 g kližky vcelku (karabáček) Hovězí kližka 850 g
200 g 200 g uzené slaniny Špek 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 45 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce cukru + na dochucení Cukr bílý 25 g
200 ml 200 ml červeného vína + hovězí vývar Víno červené suché 200 ml
150 ml 150 ml smetany 31% Smetana kravská sladká 12% 150 ml
větvička větvička tymiánu Tymián sušený
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.