Nutriční hodnoty (Hráškový krém a pikantní pečivo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 750 kJ / 1 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,00 g |
Tuky | 42,65 g |
– nasycené | 25,92 g |
– nenasycené | 16,00 g |
–– mononenasycené | 12,64 g |
–– polynenasycené | 3,36 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 33,50 g |
Cholesterol | 216 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 98,10 g |
– cukry | 24,90 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 400 g |
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vývar (nebo voda + bujón) | Vývar hovězí | |
smetana 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
plát plát listového těsta | Listové těsto | |
dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
120 g 120 g gorgonzoly | Gorgonzola | 120 g |
6 plátků 6 plátků swarzwaldské šunky | Šunka vepřová vařená | 120 g |
vejce na potření | Vejce slepičí |