Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka s arašídovým máslem a skořicí - Low Carb)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 797 kJ /
2 102 kcal
Bílkoviny45,34 g
– z toho živočišné bílkoviny26,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,60 g
Tuky166,28 g
– nasycené83,96 g
– nenasycené61,99 g
–– mononenasycené47,00 g
–– polynenasycené14,99 g
––– omega 30,38 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 525 mg
Sůl1,86 g
Sacharidy101,80 g
– cukry83,50 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g změklého másla Máslo kravské 100 g
80 g 80 g granulovaného cukru (použila jsem Xylitol - tedy březový cukr) Cukr bílý 80 g
60 g 60 g nesoleného arašídového másla Máslo arašídové 60 ml
30 g 30 g kokosové mouky Mouka kokosová 30 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 lžičky 2 lžičky vanilkového extraktu Aroma vanilkové 14 ml
1 1 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská
+ máslo na vymazání formy, skořice na poprášení bábovky Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.