Nutriční hodnoty (Bábovka s arašídovým máslem a skořicí - Low Carb)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 797 kJ / 2 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,60 g |
Tuky | 166,28 g |
– nasycené | 83,96 g |
– nenasycené | 61,99 g |
–– mononenasycené | 47,00 g |
–– polynenasycené | 14,99 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 525 mg |
Sůl | 1,86 g |
Sacharidy | 101,80 g |
– cukry | 83,50 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
80 g 80 g granulovaného cukru (použila jsem Xylitol - tedy březový cukr) | Cukr bílý | 80 g |
60 g 60 g nesoleného arašídového másla | Máslo arašídové | 60 ml |
30 g 30 g kokosové mouky | Mouka kokosová | 30 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 lžičky 2 lžičky vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 14 ml |
1 1 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | |
+ máslo na vymazání formy, skořice na poprášení bábovky | Skořice ceylonská |