Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s kukuřicí a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 072 kJ /
973 kcal
Bílkoviny64,53 g
– z toho živočišné bílkoviny52,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,10 g
Tuky30,75 g
– nasycené4,38 g
– nenasycené23,78 g
–– mononenasycené7,51 g
–– polynenasycené16,28 g
––– omega 30,83 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 1,24 g
Sůl2,92 g
Sacharidy104,95 g
– cukry37,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g červeného zelí Zelí červené čerstvé 250 g
200-250 g 200-250 g kuřecího masa (vařené, pečené, grilované) Kuře prso 225 g
100 g 100 g konzervované kukuřice Kukuřice sterilovaná 100 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce majonézy (nebo bílého jogurtu) Majonéza 30 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
2 lžičky 2 lžičky octu (vinný, rýžový nebo jablečný) Ocet lihový 10 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru (podle chuti) Cukr bílý 7.5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
zelená petrželka k servírování Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.