Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s kukuřicí a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 072 kJ / 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,10 g |
Tuky | 30,75 g |
– nasycené | 4,38 g |
– nenasycené | 23,78 g |
–– mononenasycené | 7,51 g |
–– polynenasycené | 16,28 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 104,95 g |
– cukry | 37,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 250 g |
200-250 g 200-250 g kuřecího masa (vařené, pečené, grilované) | Kuře prso | 225 g |
100 g 100 g konzervované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 100 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce majonézy (nebo bílého jogurtu) | Majonéza | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
2 lžičky 2 lžičky octu (vinný, rýžový nebo jablečný) | Ocet lihový | 10 ml |
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 7.5 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zelená petrželka k servírování | Petržel nať čerstvá |