Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček předem vařený a pečený)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie15 551 kJ /
3 717 kcal
Bílkoviny149,81 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,81 g
Tuky323,01 g
– nasycené79,29 g
– nenasycené179,31 g
–– mononenasycené143,75 g
–– polynenasycené35,56 g
––– omega 33,30 g
Vláknina9,63 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 1,61 g
Sůl3,40 g
Sacharidy50,78 g
– cukry33,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg bůčku s kůží Vepřový bok 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
2 lžičky 2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky Paprika pálivá 3 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř podle chuti Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.