Nutriční hodnoty (Pohankovo - masové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 4 285 kJ / 1 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,93 g |
Tuky | 33,13 g |
– nasycené | 6,73 g |
– nenasycené | 20,63 g |
–– mononenasycené | 16,46 g |
–– polynenasycené | 4,17 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 21,87 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 325 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 107,32 g |
– cukry | 5,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g pohanky | Pohanka loupaná | 50 g |
75 g 75 g pohankových vloček | Vločky pohankové | 75 g |
150 g 150 g mletého hovězího či vepřového masa (pokud chcete bez masa, dejte o to víc pohanky) | Vepřová kýta | 150 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |