Nutriční hodnoty (Polentové řezy se špenátem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 11 742 kJ / 2 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,58 g |
Tuky | 178,91 g |
– nasycené | 97,12 g |
– nenasycené | 59,06 g |
–– mononenasycené | 51,65 g |
–– polynenasycené | 7,42 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 30,54 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 5,87 g |
Sacharidy | 192,35 g |
– cukry | 33,07 g |
––– laktóza | 8,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polenty | Polenta | 200 g |
400-500 ml 400-500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 450 ml |
200 g 200 g čerstvého baby špenátu | Baby špenát | 200 g |
200 g 200 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 200 g |
100 g 100 g parmezánu | Parmezán | 100 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
125 ml 125 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |