Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polentové řezy se špenátem a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie11 742 kJ /
2 806 kcal
Bílkoviny94,50 g
– z toho živočišné bílkoviny68,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,58 g
Tuky178,91 g
– nasycené97,12 g
– nenasycené59,06 g
–– mononenasycené51,65 g
–– polynenasycené7,42 g
––– omega 30,84 g
Vláknina30,54 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 1,82 g
Sůl5,87 g
Sacharidy192,35 g
– cukry33,07 g
––– laktóza8,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polenty Polenta 200 g
400-500 ml 400-500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 450 ml
200 g 200 g čerstvého baby špenátu Baby špenát 200 g
200 g 200 g cherry rajčat Rajčata cherry 200 g
100 g 100 g parmezánu Parmezán 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
125 ml 125 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 125 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.