Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát se zeleninou II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 540 kJ /
1 324 kcal
Bílkoviny35,46 g
– z toho živočišné bílkoviny28,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,42 g
Tuky103,67 g
– nasycené15,61 g
– nenasycené74,01 g
–– mononenasycené26,65 g
–– polynenasycené47,35 g
––– omega 31,11 g
Vláknina16,49 g
Cholesterol 907 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,63 g
Sacharidy55,21 g
– cukry16,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 menších brambor Brambor zimní 225 g
1 1 sladkokyselá okurka + 2 lžíce láku Okurka polní zavařená
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
8 - 10 8 - 10 cm na kolečka krájeného pórku Pórek čerstvý
2 ks 2 ks řapíkatého celeru Celer řapíkatý
3-5 listů 3-5 listů čínského zelí Zelí čínské čerstvé
3 3 vejce natvrdo Vejce slepičí 210 g
1 1 červená a1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
lžíce lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná
sůl a pepř podle chuti Pepř černý
100 ml 100 ml tatarské omáčky Tatarská omáčka 100 g
2 2 zelené naťové cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.