Nutriční hodnoty (Bramborový salát se zeleninou II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 540 kJ / 1 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,42 g |
Tuky | 103,67 g |
– nasycené | 15,61 g |
– nenasycené | 74,01 g |
–– mononenasycené | 26,65 g |
–– polynenasycené | 47,35 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 16,49 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 55,21 g |
– cukry | 16,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 menších brambor | Brambor zimní | 225 g |
1 1 sladkokyselá okurka + 2 lžíce láku | Okurka polní zavařená | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
8 - 10 8 - 10 cm na kolečka krájeného pórku | Pórek čerstvý | |
2 ks 2 ks řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
3-5 listů 3-5 listů čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | |
3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 červená a1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
lžíce lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
sůl a pepř podle chuti | Pepř černý | |
100 ml 100 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 100 g |
2 2 zelené naťové cibulky | Cibulka jarní čerstvá |