Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bryja)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 936 kJ /
463 kcal
Bílkoviny6,61 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,81 g
Tuky12,55 g
– nasycené7,37 g
– nenasycené4,23 g
–– mononenasycené3,16 g
–– polynenasycené1,08 g
––– omega 30,28 g
Vláknina15,45 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy73,08 g
– cukry50,38 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g očistěných jablek a hrušek bez jadřinců Hruška čerstvá 500 g
krupicový cukr dle chuti Cukr bílý
špetka špetka mleté skořice - dle chuti Skořice ceylonská mletá
2 2 hřebíčky Hřebíček
100 ml 100 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
15 g 15 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
voda dle potřeby Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.