Nutriční hodnoty (Bryja)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 936 kJ / 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,81 g |
Tuky | 12,55 g |
– nasycené | 7,37 g |
– nenasycené | 4,23 g |
–– mononenasycené | 3,16 g |
–– polynenasycené | 1,08 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 15,45 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 73,08 g |
– cukry | 50,38 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g očistěných jablek a hrušek bez jadřinců | Hruška čerstvá | 500 g |
krupicový cukr dle chuti | Cukr bílý | |
špetka špetka mleté skořice - dle chuti | Skořice ceylonská mletá | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
100 ml 100 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
15 g 15 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
voda dle potřeby | Voda |