Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s brokolicí a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 992 kJ / 1 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,31 g |
Tuky | 122,51 g |
– nasycené | 18,33 g |
– nenasycené | 87,15 g |
–– mononenasycené | 35,64 g |
–– polynenasycené | 51,52 g |
––– omega 3 | 1,71 g |
Vláknina | 36,65 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,24 g |
Sacharidy | 57,77 g |
– cukry | 34,09 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1 1 větší barevná paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 balení 1 balení cherry rajčátek nebo rajčata (cca 250 gramů) | Rajčata cherry | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
pepř mletý dle chuti | Pepř černý mletý | |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
20 g 20 g kečupu | Kečup sladký | 20 ml |
30 g 30 g hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 30 g |
lák z okurek nebo feferonek | Nálev z okurek |