Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s brokolicí a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 992 kJ /
1 671 kcal
Bílkoviny66,03 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,31 g
Tuky122,51 g
– nasycené18,33 g
– nenasycené87,15 g
–– mononenasycené35,64 g
–– polynenasycené51,52 g
––– omega 31,71 g
Vláknina36,65 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 1,84 g
Sůl4,24 g
Sacharidy57,77 g
– cukry34,09 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1 1 větší barevná paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 balení 1 balení cherry rajčátek nebo rajčata (cca 250 gramů) Rajčata cherry 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
sůl dle chuti Sůl mořská
pepř mletý dle chuti Pepř černý mletý
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
20 g 20 g kečupu Kečup sladký 20 ml
30 g 30 g hořčice plnotučné Hořčice plnotučná 30 g
lák z okurek nebo feferonek Nálev z okurek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.