Nutriční hodnoty (Bramborovo-celerové halušky s tavenými sýry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 1 461 kJ / 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,05 g |
Tuky | 1,16 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,57 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,41 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 19,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 63,72 g |
– cukry | 7,01 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 větších brambor | Brambor zimní | 350 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
3 3 tavené sýry | Sýr tavený | |
sůl | Sůl mořská |