Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-celerové halušky s tavenými sýry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie1 461 kJ /
349 kcal
Bílkoviny11,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,05 g
Tuky1,16 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,57 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,41 g
––– omega 30,04 g
Vláknina19,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 269 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy63,72 g
– cukry7,01 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 7 větších brambor Brambor zimní 350 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá
3 3 tavené sýry Sýr tavený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.