Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z bílé ředkve s trhaným kuřecím masem a libečkovým pestem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie4 221 kJ /
1 009 kcal
Bílkoviny170,70 g
– z toho živočišné bílkoviny165,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,80 g
Tuky18,49 g
– nasycené9,20 g
– nenasycené7,43 g
–– mononenasycené5,72 g
–– polynenasycené1,71 g
––– omega 31,44 g
Vláknina12,56 g
Cholesterol 421 mg
Sodík 445 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy36,80 g
– cukry13,48 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 bílá ředkev Ředkev bílá čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 velké brambory Brambor zimní 100 g
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
1,5 l 1,5 l vývaru z kuřete Kuře
koření do vývaru: sůl, bobkový list, nové koření, celý pepř Pepř černý
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
olivový olej Olej olivový
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
chia semínka k podávání Chia semínka
libeček Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.