Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marocký salát z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 079 kJ /
258 kcal
Bílkoviny1,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky21,83 g
– nasycené2,99 g
– nenasycené18,79 g
–– mononenasycené16,10 g
–– polynenasycené2,69 g
––– omega 30,02 g
Vláknina6,79 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,63 g
– cukry7,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-6 ks 4-6 ks předem vařené červené řepy Červená řepa čerstvá
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 lžička 1 lžička římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
trochu trochu čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá
čerstvý koriandr dle chuti Koriandr listy čerstvé
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce limetové šťávy Šťáva z limetky 22.5 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
čerstvě mletý pepř dle chuti Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.