Nutriční hodnoty (Marocký salát z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 079 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 21,83 g |
– nasycené | 2,99 g |
– nenasycené | 18,79 g |
–– mononenasycené | 16,10 g |
–– polynenasycené | 2,69 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 6,79 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,63 g |
– cukry | 7,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-6 ks 4-6 ks předem vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 lžička 1 lžička římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
trochu trochu čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
čerstvý koriandr dle chuti | Koriandr listy čerstvé | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce limetové šťávy | Šťáva z limetky | 22.5 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř dle chuti | Pepř černý mletý |