Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s hlívou ústřičnou a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 748 kJ /
1 613 kcal
Bílkoviny123,72 g
– z toho živočišné bílkoviny107,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,13 g
Tuky105,55 g
– nasycené13,90 g
– nenasycené76,24 g
–– mononenasycené31,56 g
–– polynenasycené44,67 g
––– omega 36,60 g
Vláknina18,70 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 804 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy33,83 g
– cukry14,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 ks 1 ks vařených kuřecích prsou Kuře prso 350 g
200 g 200 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 200 g
malá salátová okurka Okurka salátová čerstvá
3 3 sušená rajčata nakládaná v oleji Dužina červeného rajčete sušená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy nebo zakysanky Majonéza 30 g
1 lžíce 1 lžíce láku z okurek Nálev z okurek 15 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje z naložených sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená 15 g
sůl dle chuti Sůl mořská
špetka špetka mletého kmínu Kmín mletý
čerstvě mletý černý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.