Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát pěti-fazolový se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 906 kJ /
2 607 kcal
Bílkoviny162,49 g
– z toho živočišné bílkoviny11,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny151,24 g
Tuky50,06 g
– nasycené10,87 g
– nenasycené38,24 g
–– mononenasycené27,73 g
–– polynenasycené10,51 g
––– omega 33,37 g
Vláknina209,77 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 531 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy273,59 g
– cukry25,46 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g sterilovaných bílých fazolí Fazole bílé 240 g
240 g 240 g sterilovaných červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované 240 g
240 g 240 g sterilovaných černých fazolí Fazole černé oko 240 g
1 hrst 1 hrst zelených fazolek Fazolky čerstvé
naklíčené fazole mungo Mungo
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 malá červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
50 g 50 g sýru (čedar) Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
salátové listy (druh podle chuti) Salát listový čerstvý
šunka (nebo klobása, nemusí být) Šunka vepřová vařená
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 citronu (nebo limetky) Citrón čerstvý 45 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý černý pepř Pepř černý mletý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.