Nutriční hodnoty (Salát pěti-fazolový se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 906 kJ / 2 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 151,24 g |
Tuky | 50,06 g |
– nasycené | 10,87 g |
– nenasycené | 38,24 g |
–– mononenasycené | 27,73 g |
–– polynenasycené | 10,51 g |
––– omega 3 | 3,37 g |
Vláknina | 209,77 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 273,59 g |
– cukry | 25,46 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g sterilovaných bílých fazolí | Fazole bílé | 240 g |
240 g 240 g sterilovaných červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 240 g |
240 g 240 g sterilovaných černých fazolí | Fazole černé oko | 240 g |
1 hrst 1 hrst zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
naklíčené fazole mungo | Mungo | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
50 g 50 g sýru (čedar) | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
salátové listy (druh podle chuti) | Salát listový čerstvý | |
šunka (nebo klobása, nemusí být) | Šunka vepřová vařená | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 citronu (nebo limetky) | Citrón čerstvý | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |