Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řapíkatá polévka s pohankou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 259 kJ /
1 257 kcal
Bílkoviny59,78 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,78 g
Tuky20,18 g
– nasycené9,37 g
– nenasycené10,35 g
–– mononenasycené2,93 g
–– polynenasycené7,42 g
––– omega 30,55 g
Vláknina130,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,38 g
Sůl5,10 g
Sacharidy146,70 g
– cukry42,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 řapíků 5 řapíků celeru Celer bulva čerstvá 2500 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
3 lžíce 3 lžíce pohanky Pohanka loupaná 45 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1,5 l 1,5 l vývaru (podle potřeby) Vývar masový 1500 ml
sádlo Sádlo vepřové
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.