Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perník s jablky vláčný)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 355 kJ /
4 865 kcal
Bílkoviny89,64 g
– z toho živočišné bílkoviny32,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,80 g
Tuky215,26 g
– nasycené44,89 g
– nenasycené155,30 g
–– mononenasycené53,58 g
–– polynenasycené101,72 g
––– omega 30,31 g
Vláknina44,80 g
Cholesterol 789 mg
Sodík 948 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy619,90 g
– cukry304,80 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
170 g 170 g krupicového cukru Cukr bílý 170 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 lžičky 2 lžičky perníkového koření Perníkové koření 10 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů 5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
150 ml 150 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 150 ml
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
rybízová marmeláda (nebo jakákoliv jiná) Marmeláda z červeného rybízu
100 g 100 g 70% hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
5 g 5 g 100% tuku Margarín 5 g
olej na vymazání Olej řepkový
polohrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.