Nutriční hodnoty (Krevetový salát s ananasem a jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 080 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,04 g |
Tuky | 17,39 g |
– nasycené | 5,14 g |
– nenasycené | 7,59 g |
–– mononenasycené | 6,11 g |
–– polynenasycené | 1,48 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 4,15 g |
– cukry | 2,60 g |
––– laktóza | 1,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
14 ks 14 ks středních loupaných krevet | Krevety loupané | |
2-3 2-3 kroužky kompotovaného ananasu | Ananas zavařený | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
půl půl okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 lžička 1 lžička limetové šťávy | Šťáva z limetky | 5 ml |
3 lžíce 3 lžíce řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 45 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř nebo chilli | Pepř černý mletý | |
k dokončení petrželka nebo lístky salátu | Petržel nať čerstvá | |
volitelný sýr 50 g | Sýr kravský tvrdý 30% |