Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelený salát s avokádem a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 497 kJ /
358 kcal
Bílkoviny2,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,92 g
Tuky31,80 g
– nasycené4,37 g
– nenasycené27,43 g
–– mononenasycené23,47 g
–– polynenasycené3,96 g
––– omega 30,03 g
Vláknina3,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 421 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy13,27 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g různých salátových listů Salát listový čerstvý 200 g
1 1 zralé avokádo Avokádo čerstvé
kousek kousek čerstvého fenyklu (možno vynechat) Fenykl hlíza
2 2 slepičí vejce (nebo 4 křepelčí) Slepice
limetka (šťáva) Limetka čerstvá
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce limetkové šťávy Šťáva z limetky 15 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky sirupu (nebo medu) Sirup citronový 7.5 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.