Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka Italian)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie946 kJ /
226 kcal
Bílkoviny6,62 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,62 g
Tuky1,10 g
– nasycené0,17 g
– nenasycené0,55 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,44 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 69 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,50 g
– cukry29,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 velkých čerstvých rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
140 g 140 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
15 ks 15 ks nového koření Nové koření
15 ks 15 ks černého pepře Pepř černý
2 ks 2 ks bobkového listu Bobkový list sušený
olivový olej Olej olivový
třtinový cukr Cukr třtinový
sůl Sůl mořská
bazalka sušená (čerstvá) Bazalka sušená
tvrdý sýr nebo parmezán Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.