Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka Italian)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 946 kJ / 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,62 g |
Tuky | 1,10 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,55 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,44 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,50 g |
– cukry | 29,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 velkých čerstvých rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
140 g 140 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
15 ks 15 ks nového koření | Nové koření | |
15 ks 15 ks černého pepře | Pepř černý | |
2 ks 2 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
olivový olej | Olej olivový | |
třtinový cukr | Cukr třtinový | |
sůl | Sůl mořská | |
bazalka sušená (čerstvá) | Bazalka sušená | |
tvrdý sýr nebo parmezán | Sýr kravský tvrdý 30% |