Nutriční hodnoty (Mleté maso v anglickém kabátě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 201 kJ / 3 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 164,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,06 g |
Tuky | 217,64 g |
– nasycené | 92,19 g |
– nenasycené | 111,69 g |
–– mononenasycené | 94,53 g |
–– polynenasycené | 17,17 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 23,94 g |
Cholesterol | 887 mg |
Sodík | 4,09 g |
Sůl | 9,86 g |
Sacharidy | 162,00 g |
– cukry | 9,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,75 kg 0,75 kg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 750 g |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
900 g 900 g brambor | Brambor zimní | 900 g |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
smetana na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
kmín | Kmín |