Nutriční hodnoty (Bramborový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 003 kJ / 1 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,90 g |
Tuky | 64,15 g |
– nasycené | 31,39 g |
– nenasycené | 25,89 g |
–– mononenasycené | 20,56 g |
–– polynenasycené | 5,33 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 20,60 g |
Cholesterol | 804 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 7,22 g |
Sacharidy | 159,78 g |
– cukry | 25,53 g |
––– laktóza | 12,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce sekaných bylinek (tymián, šalvěj, bazalka...dle chutě) | Petržel nať čerstvá | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská |