Nutriční hodnoty (Srbská vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 926 kJ / 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,70 g |
Tuky | 31,25 g |
– nasycené | 19,65 g |
– nenasycené | 10,42 g |
–– mononenasycené | 9,20 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 34,21 g |
– cukry | 23,91 g |
––– laktóza | 4,91 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
250 ml 250 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 250 g |
100-150 ml 100-150 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
vejce | Vejce slepičí |