Nutriční hodnoty (Závitky z mletého masa v hořčičné omáčce se smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 533 kJ / 1 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 132,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,51 g |
Tuky | 101,44 g |
– nasycené | 53,41 g |
– nenasycené | 36,97 g |
–– mononenasycené | 32,45 g |
–– polynenasycené | 4,52 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 5,03 g |
Cholesterol | 875 mg |
Sodík | 841 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 25,33 g |
– cukry | 10,86 g |
––– laktóza | 6,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g mletého míchaného masa (hovězí a vepřové) | Vepřová plec | 600 g |
2 2 nožky párků | Vepřové nožičky | |
1 1 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
vývar | Vývar hovězí | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |