Nutriční hodnoty (Salát ze syrové červené řepy s mandarinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 574 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 13,95 g |
– nasycené | 1,98 g |
– nenasycené | 11,72 g |
–– mononenasycené | 9,14 g |
–– polynenasycené | 2,59 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 0,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 střední červené řepy (300 g) | Červená řepa čerstvá | |
1 1 mandarinkový kompot (312 g) | Mandarinka zavařená | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (20 g) | Olej olivový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octu (20 ml) | Ocet lihový | 30 ml |
4 4 lístky máty | Máta peprná list čerstvá | |
1 lžička 1 lžička sezamových semínek (4 ml) nebo kořeněná slunečnicová semínka | Sezam loupaný | 5 g |