Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát ze syrové červené řepy s mandarinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie574 kJ /
137 kcal
Bílkoviny1,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,38 g
Tuky13,95 g
– nasycené1,98 g
– nenasycené11,72 g
–– mononenasycené9,14 g
–– polynenasycené2,59 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy1,50 g
– cukry0,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 střední červené řepy (300 g) Červená řepa čerstvá
1 1 mandarinkový kompot (312 g) Mandarinka zavařená
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (20 g) Olej olivový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octu (20 ml) Ocet lihový 30 ml
4 4 lístky máty Máta peprná list čerstvá
1 lžička 1 lžička sezamových semínek (4 ml) nebo kořeněná slunečnicová semínka Sezam loupaný 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.