Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Doboška)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie35 099 kJ /
8 389 kcal
Bílkoviny171,40 g
– z toho živočišné bílkoviny139,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,00 g
Tuky551,07 g
– nasycené298,24 g
– nenasycené206,98 g
–– mononenasycené179,81 g
–– polynenasycené27,17 g
––– omega 31,75 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 4,83 g
Sodík 1,70 g
Sůl3,65 g
Sacharidy676,94 g
– cukry541,19 g
––– laktóza31,99 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8-9 8-9 vajíček (menší vajíčka 9 ks) Vejce slepičí 595 g
170 g 170 g moučkového cukru Cukr bílý 170 g
160 g 160 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 160 g
55 g 55 g rozpuštěného vlahého másla Máslo kravské 55 g
2 2 x ! Celkem 4 těsta , rozdělená na poloviny, vyjde z toho 8 vrstev dobošky.
6 6 vajíček Vejce slepičí 420 g
350 g 350 g másla, může být kombinace Hera máslová 250 g + máslo 100 g Máslo kravské 350 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
240 g 240 g čokolády (lepší) Čokoláda mléčná 30% 240 g
180 g 180 g cukru krystal Cukr bílý 180 g
4-6 PL 4-6 PL sladké smetany pod čokoládu (podle hutnosti čokolády) Smetana kravská sladká 12% 125 ml
kousek kousek vanilkového lusku cca 3 cm Vanilkové lusky
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
70 g 70 g Cery Hydrogenovaný rostlinný tuk

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.