Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí a květáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 464 kJ /
589 kcal
Bílkoviny15,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,43 g
Tuky29,57 g
– nasycené3,59 g
– nenasycené25,12 g
–– mononenasycené21,49 g
–– polynenasycené3,63 g
––– omega 30,05 g
Vláknina23,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,20 g
Sacharidy53,72 g
– cukry37,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g červeného hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 350 g
200 g 200 g květáku Květák čerstvý 200 g
150 g 150 g (1ks) jablka Jablko čerstvé 150 g
50 g 50 g ostružin Ostružiny čerstvé 50 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
několik několik snítek petrželové natě Petržel nať čerstvá
1 lžíce =10 ml, 1 lžička 1 lžička = 4 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce čerstvé citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
2 lžičky 2 lžičky sirupu nebo medu Sirup citronový 10 ml
špetka špetka namletého pepře Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce nasekaných jader lískových oříšků Lískový ořech 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.