Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí a květáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 464 kJ / 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,43 g |
Tuky | 29,57 g |
– nasycené | 3,59 g |
– nenasycené | 25,12 g |
–– mononenasycené | 21,49 g |
–– polynenasycené | 3,63 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 53,72 g |
– cukry | 37,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g červeného hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 350 g |
200 g 200 g květáku | Květák čerstvý | 200 g |
150 g 150 g (1ks) jablka | Jablko čerstvé | 150 g |
50 g 50 g ostružin | Ostružiny čerstvé | 50 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
několik několik snítek petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
1 lžíce =10 ml, 1 lžička 1 lžička = 4 ml | ||
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce čerstvé citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
2 lžičky 2 lžičky sirupu nebo medu | Sirup citronový | 10 ml |
špetka špetka namletého pepře | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce nasekaných jader lískových oříšků | Lískový ořech | 30 g |