Nutriční hodnoty (Thajský salát z manga a mrkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 198 kJ / 47 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,64 g |
Tuky | 0,22 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,16 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,65 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 791 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 8,40 g |
– cukry | 5,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pevné zralé mango | Mango čerstvé | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 plátek 1 plátek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
čerstvé lístky lístky koriandru | Koriandr semena | |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 30 ml |
1 lžička 1 lžička medu (volitelně) | Med nepasterovaný | 18 g |