Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s hruškou a granátovým jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 903 kJ /
455 kcal
Bílkoviny23,20 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,70 g
Tuky26,18 g
– nasycené10,52 g
– nenasycené15,23 g
–– mononenasycené12,88 g
–– polynenasycené2,34 g
––– omega 30,10 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,50 g
Sacharidy29,69 g
– cukry18,42 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 hruška Hruška čerstvá 130 g
1 1 granátové jablko Granátové jablko jádra čerstvá
hrst hrst různých salátových listů Salát listový čerstvý
100 g 100 g sýru na gril (kozí nebo jiný) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 lžíci 1 lžíci olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíci 1 lžíci balzamikového octu Ocet balsamikový bílý 20 ml
špetka špetka soli, nemusí být
špetka špetka pepře Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.