Nutriční hodnoty (Salát s hruškou a granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 903 kJ / 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 26,18 g |
– nasycené | 10,52 g |
– nenasycené | 15,23 g |
–– mononenasycené | 12,88 g |
–– polynenasycené | 2,34 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 29,69 g |
– cukry | 18,42 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
1 1 granátové jablko | Granátové jablko jádra čerstvá | |
hrst hrst různých salátových listů | Salát listový čerstvý | |
100 g 100 g sýru na gril (kozí nebo jiný) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 lžíci 1 lžíci olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíci 1 lžíci balzamikového octu | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
špetka špetka soli, nemusí být | ||
špetka špetka pepře | Pepř černý |