Nutriční hodnoty (Jablečný hraběnčin koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 127 kJ / 2 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,40 g |
Tuky | 99,93 g |
– nasycené | 57,42 g |
– nenasycené | 36,94 g |
–– mononenasycené | 31,07 g |
–– polynenasycené | 5,87 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 15,10 g |
Cholesterol | 681 mg |
Sodík | 213 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 333,63 g |
– cukry | 190,97 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
50 g 50 g cukru krystal | Cukr bílý | 50 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
4 g 4 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
50 g 50 g skořicového cukru | Cukr skořicový | 50 g |
rozinky, ořechy a plátky mandlí (dle chuti) | Mandle loupané | |
skořice | Skořice ceylonská | |
350 g 350 g jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
špetka špetka mletého badyánu | Badyán | |
2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
50 g 50 g cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |