Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný hraběnčin koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 127 kJ /
2 420 kcal
Bílkoviny39,06 g
– z toho živočišné bílkoviny14,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,40 g
Tuky99,93 g
– nasycené57,42 g
– nenasycené36,94 g
–– mononenasycené31,07 g
–– polynenasycené5,87 g
––– omega 30,64 g
Vláknina15,10 g
Cholesterol 681 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy333,63 g
– cukry190,97 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
50 g 50 g cukru krystal Cukr bílý 50 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
4 g 4 g prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
50 g 50 g skořicového cukru Cukr skořicový 50 g
rozinky, ořechy a plátky mandlí (dle chuti) Mandle loupané
skořice Skořice ceylonská
350 g 350 g jablek Jablko čerstvé 350 g
špetka špetka mletého badyánu Badyán
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g
50 g 50 g cukru moučka Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.