Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňovo-kakaový chlebík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 502 kJ /
4 900 kcal
Bílkoviny116,15 g
– z toho živočišné bílkoviny57,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,10 g
Tuky265,75 g
– nasycené151,93 g
– nenasycené98,14 g
–– mononenasycené84,29 g
–– polynenasycené13,86 g
––– omega 31,35 g
Vláknina28,10 g
Cholesterol 1,95 g
Sodík 814 mg
Sůl2,68 g
Sacharidy497,30 g
– cukry175,65 g
––– laktóza19,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
170 g 170 g hladké pšeničné mouky Mouka pšeničná hladká 170 g
6 g 6 g kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce práškového kakaa Kakao prášek 50 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g dýně Hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 150 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
250 g 250 g hladké pšeničné mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
10 g 10 g kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.