Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Elišky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 492 kJ /
1 791 kcal
Bílkoviny31,64 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,60 g
Tuky25,15 g
– nasycené6,04 g
– nenasycené11,98 g
–– mononenasycené9,24 g
–– polynenasycené2,74 g
––– omega 30,10 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 316 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy356,05 g
– cukry339,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 25 g
3 3 celá vejce vel. L Vejce slepičí 210 g
130 g 130 g lískových ořechů, hrubě namletých
130 g 130 g mandlí, jemně namletých
60 g 60 g vlašských ořechů, hrubě namletých
100 g 100 g drobně nakrájenéh sušeného ovoce Sušené ovoce směs 100 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky citrónové kůry z bio citronu Citronová kúra čerstvá 2.5 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky pomerančové kůry Pomerančová kůra čerstvá 2.5 g
20 g 20 g kandovaného zázvoru Zázvor kandovaný 20 g
1 lžíce 1 lžíce perníkového koření Perníkové koření 15 g
oplatky na pečení Oplatky s čokoládovou náplní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.