Nutriční hodnoty (Elišky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 492 kJ / 1 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
Tuky | 25,15 g |
– nasycené | 6,04 g |
– nenasycené | 11,98 g |
–– mononenasycené | 9,24 g |
–– polynenasycené | 2,74 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 356,05 g |
– cukry | 339,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 25 g |
3 3 celá vejce vel. L | Vejce slepičí | 210 g |
130 g 130 g lískových ořechů, hrubě namletých | ||
130 g 130 g mandlí, jemně namletých | ||
60 g 60 g vlašských ořechů, hrubě namletých | ||
100 g 100 g drobně nakrájenéh sušeného ovoce | Sušené ovoce směs | 100 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky citrónové kůry z bio citronu | Citronová kúra čerstvá | 2.5 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky pomerančové kůry | Pomerančová kůra čerstvá | 2.5 g |
20 g 20 g kandovaného zázvoru | Zázvor kandovaný | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce perníkového koření | Perníkové koření | 15 g |
oplatky na pečení | Oplatky s čokoládovou náplní |