Nutriční hodnoty (Vepřové karé v tymiánovo- rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 501 kJ / 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g |
Tuky | 3,13 g |
– nasycené | 0,32 g |
– nenasycené | 2,77 g |
–– mononenasycené | 1,81 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 2,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,45 g |
Sacharidy | 19,43 g |
– cukry | 14,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 plátků 8 plátků vepřového karé | Vepřová kotleta bez kosti | |
3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 snítky 2 snítky tymiánu, čerstvý nebo sušený | ||
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
1 1 kostku domácího mraženého demi glace | Demi-glace | |
1 dl 1 dl teplé vody. | ||
¼ l žičky žičky soli | Sůl mořská | |
¼ l žičky žičky bílého pepře | Pepř bílý | |
1 lžička 1 lžička třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |