Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové karé v tymiánovo- rajčatové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie501 kJ /
120 kcal
Bílkoviny2,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,45 g
Tuky3,13 g
– nasycené0,32 g
– nenasycené2,77 g
–– mononenasycené1,81 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,15 g
Vláknina2,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,87 g
Sůl4,45 g
Sacharidy19,43 g
– cukry14,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 plátků 8 plátků vepřového karé Vepřová kotleta bez kosti
3 3 šalotky Šalotka čerstvá
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 snítky 2 snítky tymiánu, čerstvý nebo sušený
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
3 lžíce 3 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 45 ml
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat Rajče červené čerstvé
1 1 kostku domácího mraženého demi glace Demi-glace
1 dl 1 dl teplé vody.
¼ l žičky žičky soli Sůl mořská
¼ l žičky žičky bílého pepře Pepř bílý
1 lžička 1 lžička třtinového cukru Cukr třtinový 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.