Nutriční hodnoty (Pórkový quiche s kuřecím masem podle Eduarda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 742 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 203,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,75 g |
– nasycené | 2,45 g |
– nenasycené | 4,99 g |
–– mononenasycené | 3,33 g |
–– polynenasycené | 1,66 g |
––– omega 3 | 1,66 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 481 mg |
Sodík | 481 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 listové těsto | Listové těsto | |
+ cizrna v pytlíku na vysypání, aby těsto nezměnilo tvar | Cizrna | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2-3 2-3 kuřecí prsa | Kuře prso | 875 g |
1 1 smetana na vaření (200 g) | Smetana kravská sladká 12% | |
sýr (použil jsem podle chuti 5 plátků plátků goudy) + sýr na vrch | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
provensálské koření | Provensálské koření |