Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkový quiche s kuřecím masem podle Eduarda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 742 kJ /
894 kcal
Bílkoviny203,88 g
– z toho živočišné bílkoviny203,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky8,75 g
– nasycené2,45 g
– nenasycené4,99 g
–– mononenasycené3,33 g
–– polynenasycené1,66 g
––– omega 31,66 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 481 mg
Sodík 481 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 listové těsto Listové těsto
+ cizrna v pytlíku na vysypání, aby těsto nezměnilo tvar Cizrna
1 1 pórek Pórek čerstvý
2-3 2-3 kuřecí prsa Kuře prso 875 g
1 1 smetana na vaření (200 g) Smetana kravská sladká 12%
sýr (použil jsem podle chuti 5 plátků plátků goudy) + sýr na vrch Sýr kravský tvrdý 30%
sůl, pepř Pepř černý
provensálské koření Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.