Nutriční hodnoty (Houbový krém s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 413 kJ / 1 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 69,88 g |
Tuky | 41,27 g |
– nasycené | 4,79 g |
– nenasycené | 34,30 g |
–– mononenasycené | 19,39 g |
–– polynenasycené | 14,91 g |
––– omega 3 | 2,28 g |
Vláknina | 119,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 102,30 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
300 g 300 g (hnědých – krémových) žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku, najemno rozmačkaný | ||
1 lžička 1 lžička najemno pokrájeného rozmarýnu nebo ½ lžičky sušeného, mletého | Rozmarýn sušený | 5 g |
300 g 300 g vařené cizrny | Cizrna | 300 g |
½ l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
¼ l žičky žičky muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |