Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbový krém s cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 413 kJ /
1 294 kcal
Bílkoviny69,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,88 g
Tuky41,27 g
– nasycené4,79 g
– nenasycené34,30 g
–– mononenasycené19,39 g
–– polynenasycené14,91 g
––– omega 32,28 g
Vláknina119,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy102,30 g
– cukry12,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
300 g 300 g (hnědých – krémových) žampionů Žampion čerstvý 300 g
1 stroužek 1 stroužek česneku, najemno rozmačkaný
1 lžička 1 lžička najemno pokrájeného rozmarýnu nebo ½ lžičky sušeného, mletého Rozmarýn sušený 5 g
300 g 300 g vařené cizrny Cizrna 300 g
½ l zeleninového vývaru Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
¼ l žičky žičky muškátového oříšku Muškátový oříšek
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.