Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlé jogurtové makovky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 213 kJ /
2 919 kcal
Bílkoviny67,45 g
– z toho živočišné bílkoviny5,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,70 g
Tuky94,00 g
– nasycené36,85 g
– nenasycené52,90 g
–– mononenasycené37,74 g
–– polynenasycené15,16 g
––– omega 33,40 g
Vláknina16,77 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy442,42 g
– cukry91,89 g
––– laktóza5,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
130 g 130 g vody Voda 130 ml
100 g 100 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 100 ml
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
2 2 vanilkové cukry (40 g) Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
60 g 60 g změklého másla Máslo kravské 60 g
půl půl vejce (zbytek zůstane na potření makovek před pečením) Vejce slepičí
půl lžičky lžičky soli Sůl mořská
500-530 g 500-530 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 515 g
15-18 g 15-18 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 16.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.