Nutriční hodnoty (Přírodní kotlety s fenyklem a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 797 kJ / 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,52 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,23 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,21 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,95 g |
– cukry | 14,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
1 1 větší jablko Granny Smith | Jablko čerstvé | 150 g |
150 ml 150 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
balsamico Crema | Ocet balsamikový bílý |