Nutriční hodnoty (Ciabatta s flank steakem à la roastbeef)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,02 g |
Tuky | 46,10 g |
– nasycené | 5,98 g |
– nenasycené | 38,02 g |
–– mononenasycené | 21,74 g |
–– polynenasycené | 16,28 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 1,15 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g flank steaku - vyzrálého | ||
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 4 ciabatty s dýňovými semínky | Ciabatta | |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
pár kapek kapek srirachy nebo chilli oleje | ||
4 listy 4 listy římského salátu (ledový, hlávkový apod.) | Salát římský čerstvý | |
nakládaná mrkev s ředkví (nemusí být) | Ředkev bílá čerstvá | |
4 4 menší sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |