Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ciabatta s flank steakem à la roastbeef)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 774 kJ /
424 kcal
Bílkoviny1,02 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,02 g
Tuky46,10 g
– nasycené5,98 g
– nenasycené38,02 g
–– mononenasycené21,74 g
–– polynenasycené16,28 g
––– omega 30,38 g
Vláknina0,24 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 384 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy1,15 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g flank steaku - vyzrálého
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 4 ciabatty s dýňovými semínky Ciabatta
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
pár kapek kapek srirachy nebo chilli oleje
4 listy 4 listy římského salátu (ledový, hlávkový apod.) Salát římský čerstvý
nakládaná mrkev s ředkví (nemusí být) Ředkev bílá čerstvá
4 4 menší sterilované okurky Okurka polní zavařená
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.