Nutriční hodnoty (Farmářská zelňačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,70 g |
Tuky | 27,85 g |
– nasycené | 14,98 g |
– nenasycené | 11,75 g |
–– mononenasycené | 9,22 g |
–– polynenasycené | 2,53 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 4,07 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 69,40 g |
– cukry | 34,40 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kysaného zelí (farmářské) | Zelí bílé kvašené | 500 g |
140 g 140 g nakládaných hub | Hřib čerstvý | 140 g |
1 hrst 1 hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
3-4 3-4 vídeňské párky | Párek vepřový | |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 5 g |
100 g 100 g smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
vývar nebo voda | Vývar masový | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený |