Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Farmářská zelňačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 789 kJ /
667 kcal
Bílkoviny20,80 g
– z toho živočišné bílkoviny3,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,70 g
Tuky27,85 g
– nasycené14,98 g
– nenasycené11,75 g
–– mononenasycené9,22 g
–– polynenasycené2,53 g
––– omega 30,14 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 4,07 g
Sůl10,10 g
Sacharidy69,40 g
– cukry34,40 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí (farmářské) Zelí bílé kvašené 500 g
140 g 140 g nakládaných hub Hřib čerstvý 140 g
1 hrst 1 hrst sušených hub Houby sušené směs
3-4 3-4 vídeňské párky Párek vepřový
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 5 g
100 g 100 g smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
vývar nebo voda Vývar masový
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.