Nutriční hodnoty (Jemná koprová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 215 kJ / 530 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 23,72 g |
– nasycené | 8,96 g |
– nenasycené | 10,04 g |
–– mononenasycené | 7,88 g |
–– polynenasycené | 2,16 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 3,25 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 732 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 41,06 g |
– cukry | 20,64 g |
––– laktóza | 19,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vejce vařené natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
kmín, sůl | Sůl mořská | |
ovesné vločky jemné dle potřeby | Vločky ovesné | |
400 ml 400 ml mléka (nebo smetany, bílého jogurtu) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |