Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná koprová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 215 kJ /
530 kcal
Bílkoviny36,32 g
– z toho živočišné bílkoviny32,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky23,72 g
– nasycené8,96 g
– nenasycené10,04 g
–– mononenasycené7,88 g
–– polynenasycené2,16 g
––– omega 30,11 g
Vláknina3,25 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 732 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy41,06 g
– cukry20,64 g
––– laktóza19,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g kopru Kopr nať čerstvý 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vejce vařené natvrdo Vejce slepičí 70 g
1 kostka 1 kostka masoxu Bujón hovězí 10 g
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
kmín, sůl Sůl mořská
ovesné vločky jemné dle potřeby Vločky ovesné
400 ml 400 ml mléka (nebo smetany, bílého jogurtu) Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.