Nutriční hodnoty (Ovarová polévka s kroupami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 651 kJ / 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,28 g |
Tuky | 5,53 g |
– nasycené | 2,76 g |
– nenasycené | 2,64 g |
–– mononenasycené | 0,59 g |
–– polynenasycené | 2,05 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 67,97 g |
– cukry | 15,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l ovarového vývaru (podle potřeby) | Vývar masový | 1000 ml |
250 g 250 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer) | Mrkev čerstvá | 250 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
60 g 60 g krup | Kroupy ječné | 60 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená |