Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovarová polévka s kroupami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 651 kJ /
395 kcal
Bílkoviny11,61 g
– z toho živočišné bílkoviny3,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,28 g
Tuky5,53 g
– nasycené2,76 g
– nenasycené2,64 g
–– mononenasycené0,59 g
–– polynenasycené2,05 g
––– omega 30,23 g
Vláknina15,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy67,97 g
– cukry15,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l ovarového vývaru (podle potřeby) Vývar masový 1000 ml
250 g 250 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer) Mrkev čerstvá 250 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
60 g 60 g krup Kroupy ječné 60 g
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.