Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát se sýrovou zálivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 517 kJ /
1 080 kcal
Bílkoviny44,60 g
– z toho živočišné bílkoviny44,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,30 g
Tuky91,15 g
– nasycené33,25 g
– nenasycené46,12 g
–– mononenasycené36,06 g
–– polynenasycené10,06 g
––– omega 32,36 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 622 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy20,14 g
– cukry9,59 g
––– laktóza7,69 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 30 ředkviček Ředkvička čerstvá
3 3 natvrdo uvařených vajec Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g Lučiny Lučina 70% t.v s. 100 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 5 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl (podle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.