Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát se sýrovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 517 kJ / 1 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 91,15 g |
– nasycené | 33,25 g |
– nenasycené | 46,12 g |
–– mononenasycené | 36,06 g |
–– polynenasycené | 10,06 g |
––– omega 3 | 2,36 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 622 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 20,14 g |
– cukry | 9,59 g |
––– laktóza | 7,69 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 30 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
3 3 natvrdo uvařených vajec | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská |